keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Tiger & Bunny sekä yleisesti animupreferenssiä

Dodiih. Sainpas viimein katsastettua uusimman jakson elämäni rakkautta, Tiger & Bunnya. Jotenkin conin jälkeen aina kestää hetken palautua normielämään, jopa sellaiseen että jaksaisi animua katsoa. Tämä rakkaus menee jo 16. jaksossa, jäljellä taitaa enää olla yhdeksän jaksoa! D: Do not want, love is over, hätäilen jo nyt. Tiger & Bunny on äkkiä kivunnut kaikkien aikojen top 3 animulistalleni. En tainnut oikeastaan ehtiä kovinkaan montaa jaksoa katsoa, kun olin jo aivan rakastunut tähän sarjaan. Taitaa olla myös siitä harvinainen sarja, että päähenkilö todellakin on se sarjan paras hahmo. Kotetsu is teh love <3 Mutta pidän kyllä muistakin hahmoista. Aluksi pelkäsin alkaessani katsoa sarjaa että mitähän mechaa siitäkin saadaan, mutta heti kyllä ensimmäisessä jaksossa jo tajusi että tästä tulee jotain paljon hienompaa ja suurempaa. Seuraavassa jaksossa Kotetsu lähteepi vierailemaan kotona, en kestä odottaa! Yleensä pidänkin enemmän tuollaisista normielämäjaksoista kuin "jeejee napataan rikollisia joilla on hienoja voimia" -jaksoista.

Hurrr on se niin herttainen kun se on iloinen
 
Animuissa lempigenrejäni ovat slice of life sekä komedia. Olen itse erittäin huumoria rakastava immeinen, enkä varmaan ikinä sijoittaisi suosikkilistalleni täysin totista animea. En väitä etteikö se voisi olla hyvä mutta... viihdyttääksen tarpeeksi, haluan myös nauraa sarjaa katsoessani. Turhan yliluonnollisetkaan asiat eivät itseeni iske, joten slice of life on teh love. Tämän vuoksi elämäni suosikkisarja joka tuskin koskaan tulee syrjäytymään on Honey & Clover. Tässä sarjassa on kaikki mitä elämältä voi toivoa. Jostain kumman syystä manga on vielä itselläni kesken, samoin live action (siis se tv-sarja, leffan katsoin ja siitä en pitänyt!). Honey & Clover on hauska sarja, mutta samalla erittäin uskottava. Toki siinä välillä tehdään uskomattomia tekoja (moi Morita) mutta hahmot ovat silti yleisesti ottaen realistisia kaikkine tunteineen sekä elämineen. Se on romanttista ja sisältää kutkuttavaa rakkausdraamaa, hyvällä tavalla. Hahmojen tunteet ovat niin aitoja, aidompia kuin missään muussa sarjassa ja eläytyminen on itsellä sitä luokkaa. Mukana saa itkeä ja nauraa.

Sleepin' beauty

Yksi toinen lempisarjoistani, josta itselläni on myös manga kesken, on Lovely Complex. Tämä täyttää myös kriteerit slice of life sekä komedia. Sarja on vain tyypillisempää koulukomediaromanssia, todella mahtava sarja muttei yhtä uniikki kuin H&C. En kuitenkaan sijoita LoveComia lempilistalleni kuin ehkä neljänneksi. Toisen sijan nimittäin nappaa Kuragehime. Tämä sarja sisältää runsaasti komediaa, iki-ihanan girly boyn Kuranosuken sekä suht' realistisia hahmoja. Kukaan ei siis esimerkiksi lentele taivaalla ja ammu lasereita silmistään. 

Oh the drama

 Joo sainpahan hienosti vähän päivitettyä blogia jollain uudella asialla ;D Meinasin ensin että kirjoitan tuosta T&B:n uusimmasta jaksosta oikein jotain mutta no emmäääää sittenkäääää. Halusin vain kertoa katsoneeni uusimman jakson. Tänks. Seuraavana vuorossa Beelzebubia sekä Baka to Testia, kun vaan jaksan katsoa. Aijoo Gosick olis kans nyt pahasti itsellä kesken D:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti