maanantai 18. heinäkuuta 2011

Animecon 2011

Oh hay guys. Olkoon ensimmäinen blogitekstini itselleni tärkeästä asiasta, nimittäin animeconista. Tämä blogi tulee olemaan samanlainen kuin ensimmäinen msn spacesissa ollut, ei mitään henkevää siis vaan ihmeellisiä löpinöitä tällaisen häröpallo-otakuhyljyksen suusta. Randomia pälinää. Tämä ei yritä olla kunnollinen *blogi* mistään aiheesta, kunhan vain kirjoitan kaikenlaista, vähän kuin pitäisin tässä päiväkirjaa paitsi että tämä on julkinen ;D Selkeää?

Viime viikonloppuna oli siis animecon. Kuten viimeksikin, coni oli kolmipäiväinen eli kesti perjantaista sunnuntaihin. Viime vuonna en edes jaksanut mennä perjantaina, vaan vietimme päivän Korkeasaaressa silloin. Tällä kertaa kuitenkin menimme jo perjantaina ihastelemaan conikansaa. Oikeastaan itse tulen nimenomaan hengaamaan coniin enkä käy pahemmin missään ohjelmissa. Kuitenkin cosplay-kisa on itselleni lähes joka vuotinen juttu, enkä sitä tahtoisi jättää millään väliin. Tällä kertaa kuitenkin, vaikka menimme jo puolta tuntia aiemmin paikalle, jonoa oli niin paljon että jonottaminen olisi ollut turhaa. Tätä voisi välttää esimerkiksi jollain lippusysteemillä (taisipa olla Tampereen conissa silloin aikoinaan netin kautta etukäteen tilattavat lippuset ja se toimi!). Näin rajoitetaan ylisuurta jonotusmassaa sekä voidaan myydä todellakin se määrä lippuja joka on paikkoja = jokainen jonottaja tietää mahtuvansa katsomaan ohjelmaa. Pettymys oli siis suuri kun ei sitä TEH ohjelmaa tullut nähtyä ollenkaan. Itse asiassa en käynyt koko conissa ollenkaan katsomassa loppujen lopuksi mitään ohjelmaa. Jokainen päivä koostui enimmäkseen vain haahuilusta paikkojen välillä ja myyntikojujen pälläilystä. Tämä on kuitenkin itselleni se tärkein juttu, joten ei siinä mitään.

Paikka ei myöskään ollut valitettavasti kovin ihanteellinen. Ei mikään huonokaan, mutta olisi toki ollut hienoa jos paikat olisi saatu pienemmälle alueelle. Tykkään tosiaan hengata esimerkiksi pihalla ja ihastella ohi vaeltavaa conikansaa. Nyt ei oikein tiennyt missä olisi ollut kun porukka oli hajaantunut vähän sinne sun tänne, ja joissain paikoissa oli hyödynnetty vain muutamaa huonetta. Oli myös hiukan erikoista kun kauppapaikat oli sijoitettu eri rakennuksiin. Itsetehtyä sälää myyvät kojut ovat kyllä itselleni todellinen rakkaudenkohde. Samoin itselle tulee parempi mieli antaa itsetehdystä työstä yksityiselle rahaa, kuin vain suurelle kaupalle. Lisäksi yleensä tuollaiset tavarat ovat vielä ihanempia kuin tehdastuottoiset, sekä vielä uniikkeja <3 Mukaan tarttui muutama kännykoru, kolme kaulakorua, korvikset, minimamegoma (sen nimi on Herkkuperse, kiitos nimestä ei kuulu kuitenkaan itselleni) sekä jonku randomeja tarinoita sisältävän yaoi-mangan, joka oli nättiä mutta kerran luettava eikä tarinat olleet kovinkaan ihmeellisiä.

Pelihuone oli kiva paikka, mutta käytännössä vähän surullista kun kaikki musiikkipelit oli sullottu yhteen tilaan = oli mahdoton kuulla pelin rytmiä mikäli pelasi jotain muuta kuin tanssimatolla. Pelihuone ei myöskään ollut auki perjantaina, en käsitä miksi. Muutamia kertoja kävin tanssimatolla hyppimässä ja tulipa kokeiltua niitä muitakin härpäkkeitä siellä (no ei paraparaa, sitä masiinaa kokeilin jo Desuconissa huonolla menestyksellä. Ei itsetunto kestä :P).

Iltabileet olivat iso pettymys. Hyvin, hyvin iso pettymys valitettavasti. En ole ennen ollut conien iltabileissä, ja nyt sitten suunnistin innoissani k-18 bileisiin. Noh, bileet ja bileet, eipä niissä paljoa bileitä ollut. Olisin odottanut jotain yhteistä tilaa tai yhteistä tekemistä. Sen sijaan sain huonon baaritilan jossa jokainen istui omassa ryppäässään. Niinpä muutaman kaverin kanssa joimme yhdet juomat, katsoimme naamiaiskilpailun ja lähdimme pettyneinä takaisin hotellille. Olin odottanut jonkinlaista yhteistä hauskanpitoa muun coniväen kanssa. Baariin vain kavereiden kanssa pääsen muutenkin.Vissiin alkoholittomissa bileissä olisi ollut jännempää, mutta teinit pelottivat sen verran ettei inspannut mennä sinne. Ehkä jos olisi ollut auto käytössä eikä pelkät jalat, olisi tullut piipahdettua sielläkin kokeilemassa lopuksi.

Koska olimme myöhään liikkeellä yöpaikan varaamisen kanssa, emme saaneet tutusta Omenahotellista paikkaa. Tahdoin itkeä kukkaroni kanssa maksaessani hotelli Centron kahdesta yöstä 83 euroa per nuppi, mutta olihan se kuitenkin hyvä hotelli. Lisäksi siellä oli kattava aamupalatarjoilu, vaikka itse olenkin aika huono syömään aamuisin (koska kotona minähän nukkua könötän aina myöhään ja nousen vasta päivällä :(  ). Hotellista oli myös upea näkymä ikkunasta toisen puolen hotellihuoneisiin. What more could I ask for? Perjantai-iltana löysimme läheltä biljardibaarin, jossa olimmekin molempina iltaöinä pelaamassa <3 Biljardi on niin harvinaista herkkua, koskahan olisin pelannut viimeksi ennen tuota...

Nyt on jäljellä vain conin jälkeinen masennus. En saa edes animua katsotuksia, vaikka odottamassa oisi sellaistakin herkkua kuin uusin jakso Tiger & Bunnya! Oli muuten siitäkin animusta hienoja cosseja muutama conissa <3 Aaaaarh seuraavan kerran sitten Traconiin. Ensimmäinen kerta kun meen Traconiin btw :o Saas nähdä millaista siellä on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti