sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Tiikuri ja Puputti

Niin. Siinä se sitten oli, yksi elämäni lempisarjoista, Tiger & Bunny. Jäinkö itku silmässä valittamaan kohtaloani kun se loppui? En, koska it's not over yet!

Muttajoo. Ihana sarja täynnä  ihania hahmoja. Kotetsu on ihan teh loooove. Ihanempaa isää ei voi löytää mistään. Ei  mikään ihme että Blue Rose on siitä niin kiinnostunut.


Toisaalta olin pettynyt siihen, ettei Kotetsu jäänyt pääsankareiden joukkoon tai kokonaan vetäytynyt jutusta. Kumpikin olisi käynyt miusta paremmin kuin että Kotetsu liittyi kakkosluokan sankareihin joista ei ole mihinkään. No, eihän hänestä enää ollut pääsankariksi mutta olisi sitten jäänyt kotiin, onko se nyt Kaedestakaan coolia että isä vaan tekee itsensä naurunalaiseksi tv:ssä.

Ja onneksi kaikkii loppuu niinkuin se oli alkanutkin

Olisin halunnut kirjoittaa ummet ja lammet muka tästä viimeisestä jaksosta ja sarjasta ylipäänsä, mutta en kyllä keksi oikeasti mitään. Mahtava ja huumoripitoinen sarja, suosittaisin ketä vaan kokeilemaan. Kunhan ei anna tiedottomuuden, ulkonäön tai nimen hämätä. Tämä sarja on paljon enemmän kuin voisi olettaa. Katsokaa ;_; Ja näin moi, tahdoin vain kertoa katsoneeni sarjan ja SE ON OHI NYT.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti